Videójátékot Karácsonyra!

Vannak játékosok a családban? Vagy pont te volnál az? Lassan itt a karácsony, ezzel együtt az alibid is.

Legújabb blogbejegyzésemben tippeket óhajtok adni a hozzám hasonló fanatikusoknak, melyik alkotások okozhatnak leggyorsabban merev nagyujj-görcsöt az ünnepek alatt.

HALO: Master Chief Collection(XBOX ONE)

A HMCC egy remek feldolgozása az eddig megjelent HALO epizódoknak, egy XBOX ONE-ra remasterolt gyűjtemény az utóbbi évek legsikeresebb játék-franchise-ából. Ami mindenképp vonzó lehet azoknak, akik nem nosztalgiázni óhajtanak, az a HALO 5 januárban megjelenő kópiája béta verziójának kipróbálási lehetősége lesz.

BAYONETTA 2(Wii U)

A Bayonetta II egy különleges „személyiséggel” rendelkező játék. Nem beszélve az akciódús, már-már zseniális forgatókönyvéről, mely olyan komolyan veszi magát a játékot, hogy roppant egyszerű elvesznie a játékosnak az alkotásban. Komoly gamereknek ajánlott.

DISNEY INFINITY: MARVEL SUPER HEROES(Wii U, PS4, PS3, XBOX ONE, XBOX36O)

A Disney stúdió második testet öltött akciófigura-alapú alkotása a MARVEL SUPER HEROES. A történetszál ötvözi a Bosszúállók, a Galaxis őrzői és a Pókember univerzumokban felbukkanó elemeket és karaktereket. Természetesen, mivel Disney játékról beszélünk, Donald kacsa és társai sem hiányozhatnak az amúgy sem szegényes kínálatból.

DRAGON AGE: INQUISITION(XBOX ONE, XBOX36O, PLAYSTATION 4, PLAYSTATION 3, PC)

A legújabb DA epizód a hű rajongóknak ajánlott elsősorban, ami jó dolog. Ne ezzel az epizóddal kezdjen el játszani az, akinek még tájidegen a Dragon Age világa. Ez tuti. Ha viszont mégis úgy döntenél, hogy ezt az alkotást ajándékozod oda valakinek, akkor először győződj meg róla, hogy szereti-e az RPG-ket és az óriási, órákon át bebarangolható open world-öket.

FORZA HORIZON 2(XBOX ONE, XBOX 36O)

Az FH2 egy masszív verseny-szimulátor, a műfaj szerelmeseinek kötelező. Kihívásokkal teli pályák, gyönyörű autók és izgalmas multiplayer mód várja a lemez vásárlóit.

LITTLE BIG PLANET 3(PS3, PS4)

Szeretsz építeni, alkotni, vagy éppen fejtörőket oldani? Akkor ez a te játékod! Vagy a gyerekedé…(A Lego-t sem az apukáknak találták ki, mégis ők játszanak vele a kicsomagolás után.)

A programsorozat mindig is elvarázsolta azokat, akik hajlandóak voltak a figurák által kiváltott ellenérzéseiket legyőzni. Szó, ami szó, a platformerek a történelem legjobb játékai(Crash Bandicoot, Rayman) és ez alól a LBP3 sem lehet kivétel. A harmadik rész gazdagon kiegészült új szintekkel, grafikákkal és feladványokkal. Mindenképp az egyik tuti befutó.

SUPER SMASH BROS.(3DS,Wii U)

Ha van még közöttetek olyan, aki a Nintendo termékeit nyüstöli, annak kötelező az új Smash Bros. Több, mint 50 választható karakter áll rendelkezésünkre, amit a felturbózott grafika és a többjátékos-mód tesz egy teljes egésszé.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s