Még szerencse, hogy ilyen a szélsőjobb

Náci vagyok, kotlebás. Ciki? Á, dehogy. K***a gáz!

Nyilván sokan nem értenek majd egyet azzal a véleménnyel (pontosabban ténnyel), hogy a média által oly brutálisan megrajzolt, mesterien eltorzított menekültáradat és a táborokban, ill. a határoknál uralkodó helyzet messze nem olyan, mint amilyen képet ad nekünk például az M1.De amíg a legtöbb polgár csak ebben a formában találkozik azokkal a szerencsétlenekkel, nem is nagyon változhat a véleménye. A televízió meg ugye nagy hipnotizőr. Nem is ebbe a vitába akartam (századszor) is belebonyolódni, de úgy érzem, köteles vagyok mindenhol „ellenkampányolni”, ugyanis gyűlölöm az emberi butaságot. Ennyi. Amiért viszont „tollat” ragadtam, az a besztercebányai megyefőnök legújabb stand-up showja Bősön.Nem véletlen a cím. Tudom, hogy sok hozzám hasonló liberálisabb beállítottságú ember retteg a szélsőjobboldal erőre kapásától és a nácizmus/fasizmus elterjedésétől, de szeretném ezeket a kollégákat megnyugtatni. Amíg ez a banda számít szélsőjobbnak, addig minden rendben.Fotó:parameter.sk
Marián Kotleba és az őt támogató hatalmas embertömeg (50-55 fő) megindult Brüsszel felé, hogy porig rombolhassa azt a muszlimimádók és népellenségek gyűjtőhelyeként számon tartott EU-parlamentet. Útközben azonban elhasználták mindhárom segítségüket, így Bősre tévedtek, ahol spontán tüntetésbe kezdtek. Hozzáteszem, a rendőrség, ill. a falu ez alkalommal annyira meglepődhetett, hogy beengedte a megmentőket. Mármint az ország megmentőit. És itt kezdődött a buli. A tüntetésen történt eseményeket rövid pontokba szedjük:
  • Megérkezett Kotleba, hanyag eleganciáját most sem hagyta Besztercebányán. A tátrai fenyők színe alapján készített galléros póló hónaljtájékán megjelenő Afrika-térképek pusztító erővel ruházták fel viselőjét.
  • A faluban senki le se szarta az akciót.
  • Megjelent a 63! Vármegye Polgári Társulás is. Ekkora nemzeti öntudat már nehezen fért el egy faluban. Kijjebb tolták a határokat. Mármint szlovák és magyar nácik között.
  • Nem volt rossz a tolmács. Nem tudom, miért nevettek olyan sokan szegényen. Ő mindent megtett, hogy a vezér szavait tökéletesen lefordíccsa!
  • Szót kért egy Radovan Hrádek nevezetű ember is. Kérdezték tőle, hogy helyi hülye-e? Mondta, helyi.
  • Vigyázzunk, nehogy ezek a terrorista gyerekek felrobbantsák a bősi erőművet. THX.
  • Természetesen Kotleba kötelező folklór-gyakorlata nem maradhatott el. Miután mindenki elfoglalta a helyét, mindenkire felkerült a fenyőzöld póló, mehetett a jól megérdemelt cigányozás.
  • Megjelentek a magyarországi kollégák háborús transzparensei is, teljes volt a szeánsz.
  • Negyed hatkor pedig elhúztak a viharba, büszkén és diadalittasan.

“Nem megerősített! források alapján a tüntetés után a szélsőjobboldali párt keménymagja és a 64-ig elszámolni sem tudó magyarországi kollégák egy titkos gyűlést tartottak Bős határában. A stratégiai találkozón a két csapat kiválasztottjai nem tétlenkedtek. Állítólag, több fekete színű kakast is fertőtlenített hegedűvonóval gyilkoltak le szakrálisan, miközben zengett a „Ki nem ugrál, büdös cigány/migráns/zsidó/muzulmán/buzi/…!” kezdetű induló.”
Sajnálom, hogy lemaradtunk erről a magasztos eseményről, de azért nyugodt a lelkem. Nyugodt, mert tudom, hogy a külsőségekre és mások véleményére nagyon adó szlovákiai fiatalság egy ilyen komolytalan és (nem tudok erre jobb szót) balf**z bandához sosem akar majd csatlakozni. Igazából, mostantól drukkolok Marián Kotlebának, riasszon el minél több választót, vegye komolyan minél kevesebb polgár. Ami pedig a bősieket illeti, megértem a tények torzítása és a pánikkeltés okozta hangulatukat és félelmeiket, de kérem, menjenek ki a táborba, rázzanak kezet ezekkel az emberekkel és győződjenek meg róla, hogy igazából milyenek is ők.
Köszönjük, hogy nem mentek ki Kotleba tüntetésére, mert biztos volt jobb dolguk is ezen a napfényes szombaton, kérem jó szokásukat továbbra is tartsák meg. És ne féljenek, nem minden úgy van, ahogy azt a kormánysajtó leírta.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s