A legjobb lesz, ha kifújod a füstöt IV. – Keserédes

Ez most nem deep shit, ez most szilva. És a rosszabbik fajtából, de nem érdekes. Úgyis elmondtam volna. És te úgysem érted meg, de még Te sem.

Éreztetek már olyat, amikor a bűntudat üti a vágyat? Nem egy kellemes érzés. Pontosan tudod, hogy a határon mozogsz, hogy elég egy rossz mozdulat, és minden odaveszett. Nem hiszel neki, nem hiszed el, hogy vége, ennyi volt. Áltatod magad, mert édes a keserű, mert jó, ha fáj. De nem engedsz a 21-ből.

Egy olyasmi közepén vagyok, amit egyedül, ép ésszel nem viszel sikerre. Te kellesz hozzá, és nem a győzelem a lényeg, hanem a mentális tisztaság. A sokak szerint aposztrofált boldogság, mármint annak illúziója. De látod, milyen fasz vagyok? Amikor megengeded magadnak az emberi gyengeséget, automatikusan reagálsz, és negálod azt. Mert hülye vagy, simán hülye.

Szó mi szó, több vagy annál, mi szavakkal leírható, mi ígéretekkel betartható, több vagy a tintánál a tollban. Te vagy Ő, hisz tudod, hiányoltad is az előző füstben. Reggel meg eldobsz, pontosabban elszállsz, ha már a füstnél vagyunk. Kifújjalak?

Gyűlölöm, hogy szeretlek. Édes a csók, de keserű a reggel. Keserű és szürke, mint a rossz kínai leves. Fuj. De most mondd meg, ki vagyok én, hogy irányítsam a versenyt. Ahhoz sok volt a betli és a vesztett durch. Nem baj, Törpilla, nem igaz?

Ha nincs csípős, jó a keserédes is…mint a füst.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s