Köszönet

Elsősorban szeretném megköszönni a bizalmat minden egyes választónak, aki rám adta le voksát szombaton. Megtisztelve érzem magam, hogy 425 szenci lakos élt alkotmányos jogával és engem választott, pontosabban azt az irányvonalat, amit képviselünk és továbbra is képviselni fogunk. Továbbá szeretném megköszönni minden egyes jelöltnek a sportszerű hozzáállást és a kampány viszonylag békés és kulturált lefolyását.

Nem ilyen eredményre számítottunk, bevallom, több szavazatot reméltünk. Kampányunk az aktivizmusra és a polgári cselekvésre épült, őszinte volt. Húsz ember munkája van benne, akikre nagyon büszke vagyok, és akik azonnal kijelentették, hogy az eredménytől függetlenül továbbra is a csapat tagjai szeretnének maradni. Remélem, bővülünk majd új szenci fiatalokkal.

Legitim és demokratikus választások. Ez a szabadság egyik legfontosabb alappillére. A város lakói választottak, szoros eredmény született, és Mária Hudáková képvisel majd bennünket a következő öt évben a Pozsony megyei parlamentben. A képviselő asszonynak gratulálok az elért eredményhez, munkájához pedig sok sikert kívánok. Nagyon remélem, hogy méltóképpen tud majd minket képviselni, munkáját árgus szemekkel figyeljük, választási ígéreteit pedig számon kérjük majd. Lesz mit megoldania.

Ha a kritikusaink azt várják, hogy összecsomagolunk és többé sosem hallanak rólunk, akkor van egy rossz hírem. Kétszeres erőbedobással folytatjuk azt, amit elkezdtünk, hiszen hála az Önök bizalmának, stabil alapot építettünk ki. Nem nyertünk, tudom jól, de elkezdődött valami Szencen is végre, és tudjuk, hogy érdemes tovább építeni. Ha fiatalok is olvassák ezt az összegzést, akkor most hozzátok szólok. Nekünk mindegy, hogy szlovák, magyar, roma, „öreg szenci”, betelepült, Hidas, Emkápés, független vagy éppen azon gondolkodik, hogy politikai karriert építsen. Ha mindannyian előre fogunk nézni, félretesszük a kicsinyes gondolkodást, és a városunkért fogunk dolgozni, akkor biztos vagyok benne, hogy megtaláljuk a közös hangot.

Még egyszer köszönöm azoknak, akik megtiszteltek bizalmukkal, és köszönöm azoknak is, akik elolvasták ezt az összegzést. Az újévben jövünk egy nagyobb analízissel, amelyben Szenc és külön a szenci magyarság jövőjét ecseteljük majd.

Morvay Péter

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s